Babadağ bir büyük organizasyona daha imza atıyor

Road Gösterileri için gün sayıyor.

Road Gösterileri için gün sayıyor.

Denizli'nin Babadağ ilçesi, geçtiğimiz Pazar günü on binlerce kişiyi bir araya getiren 25. Babadağ Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet Töreninin ardından bir büyük organizasyona daha imza atılıyor.

Geçen yıllarda Türkiye genelinde yoğun ilgi gören 6. BabaFest ve 5. Off-Road Gösterileri, 4-6 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. BabaFest ve Off-Road Gösterileri 4 Ekim Cuma günü Tuğba Ger ve Zeynep Casalini konserleriyle başlayacak. 5 Ekim Cumartesi günü saat 15.00'te Söyleşi ve Kitap İmza Günü, 20.00'de ise Grup Dar Sokak ile Uğur Işılak konseri düzenlenecek. 6 Ekim Pazar günü saat 12.30'da yapılacak Off-Road gösterileri ise büyük bir heyecana sahne olacak.

Tüm Denizlilileri etkinliklere davet eden Babadağ Belediyesi Başkanı Murat Kumral, 25. Babadağ Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet Törenine vatandaşların gösterdiği ilgiden çok memnun olduklarını söyledi. Emeği geçen ve katkı koyan hayırsever işadamlarına teşekkür eden Başkan Kumral, 'Babadağ'da Cuma günü başlayıp Pazar günü sona erecek olan ardından 6. BabaFest ve 5. Off-Road Gösterilerine tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz' dedi.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme